Woonvideo

Verkoop uw woning sneller met video!

De woningmarkt bevindt zich in bijzondere tijden. Woningen staan langer te koop en er wordt minder gekocht. Zodoende stapelt het woningaanbod zich langzaam maar zeker op. U heeft waarschijnlijk al van alles geprobeerd, maar nog steeds valt u niet op tussen al die andere huizen in dezelfde situatie. Om potentiële kopers te lokken, moet u er echt tussenuit springen. Hoe doet u dat? Video!

Hogere kans op verkoop met een woonvideo

Een passende video voor uw woning trekt al snel meer bekijks dan alleen de standaard advertentie. Met een video onderscheidt u zich echt van de concurrentie, en maakt u meer kans om uw huis snel te verkopen.

Met een op maat gemaakte woonvideo krijgt de kijker direct een beeld van uw huis en diens sfeer. U kunt snel, efficiënt en overzichtelijk uw huis laten zien, zonder dat de kijker naar statisch beeldmateriaal of tekst zit te kijken. De kijker kan meteen enthousiast worden over de ruimte.

Recent onderzoek van onder andere Funda en Google heeft aangetoond dat een video de kans op verkoop van uw huis aanzienlijk kan verhogen. Door de betere zichtbaarheid en de directe sfeerimpressie hebben kijkers sneller interesse in uw woning en nemen vaker contact met u op. Ook hoeft een potentiële koper niet de grote stap te nemen om te bellen voor een bezichtiging, maar kan de eerste bezichtiging meteen online doorlopen.

Kort maar krachtig!

Cropped Media te Amersfoort, Utrecht kan voor u een mooie sfeervideo van uw woning maken. U krijgt van ons een korte (<3 minuten) video waarin de sterke punten van uw te koop staande woning direct naar voren komen. Ook zal met behulp van tekst en graphics duidelijk gemaakt worden wat de details van woning zijn. In deze video richten we ons voornamelijk op de unieke punten van de woning.

Ook bieden we een eenvoudiger pakket aan, waarin een videopresentatie van uw woning gegenereerd wordt op basis van reeds bestaand fotomateriaal. Optioneel kunnen beiden mogelijkheden voorzien worden van een professionele voice-over.

De video is na montage direct te gebruiken op verschillende websites. Cropped Media helpt u bij de effectieve verspreiding van de video over verschillende online kanalen om de zichtbaarheid te maximaliseren. Een woonvideo is verder perfect te gebruiken op verschillende soorten social media. Zo schakelt u uw vrienden en kennissen eenvoudig in om uw te koop staande woning aan de man te brengen. Ook kan een makelaar de woonvideo vaak verspreiden voor een nog groter bereik.

Wacht niet langer en laat nu een woonvideo van uw te koop staande woning maken door Cropped Media! Neem contact met ons voor de mogelijkheden via ons contactformulier.


Geef de kijker meteen een goede indruk van uw te koop staande huis

Alles is mogelijk

Met een woonvideo kunt u alle kanten in. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw gehele huis overzichtelijk in beeld te brengen, of juist alleen te focussen op de unieke karakteristieken van uw huis.

Woonvideo - Altijd het optimale beeld!

Meteen de beste impressie

Een video geeft de kijker direct een 100% geoptimaliseerd beeld van uw huis. Uw woning is zo altijd optimaal weergegeven. Is het een regenachtige dag? Uw woonvideo laat nog altijd het zonnetje stralen!

Woonvideo - SEO

Vergroot uw online vindbaarheid

Een woonvideo doet wonderen voor uw vindbaarheid en aantal bezoekers. Niet alleen springt een video eruit tussen de concurrentie, maar is het ook aangetoond dat dit uw vindbaarheid sterk verhoogt!

Zet de kracht van video nu in voor uw woning en verkoop uw huis vandaag!

Ook een woonvideo voor uw te koop staande huis?

Voor meer informatie, de mogelijkheden of een offerte op maat kunt u direct contact opnemen met Cropped Media.