Wat zijn de mogelijkheden?

Bedrijfsfilm

Geef een goede en overtuigende eerste indruk met een pakkende bedrijfsfilm op uw website, social media of bijvoorbeeld een beurs. Een bedrijfsfilm laat kort maar krachtig op een sfeervolle en professionele manier zien wat uw bedrijf doet en waar het voor staat. De kijker weet meteen waar hij aan toe is met uw bedrijf en wat u voor hem kan betekenen. Kijk voor meer informatie en de voordelen op een rij op onze speciale bedrijfsfilm-pagina.


Evenementregistratie

Waarom zou al de tijd en moeite die u in een evenement gestoken heeft na afloop meteen verloren moeten gaan? Een evenementregistratie op video maakt uw evenement nog lang na de festiviteiten breed inzetbaar. Laat gasten terugblikken en nieuwe klanten zien wat een evenement van u te bieden heeft met een sfeerimpressie op video. Kijk voor meer info op onze speciale pagina voor evenementregistratie.


Productvideo

U heeft een nieuw product of een nieuwe dienst? Een productvideo is de perfecte manier om uw nieuwe service direct en efficiënt onder de aandacht te brengen. Belicht simpel en direct alle aspecten van uw product en laat de klant zien waarom uw product de beste keuze is. Kijk voor meer informatie op de pagina voor productvideo.


Instructievideo

U levert ingewikkelde producten aan klanten. Ook bent u veel tijd kwijt met het opzetten van de producten bij de klant of het verhelpen van kleine problemen. Zet uw tijd en die van uw klant effectiever in en gebruik de kracht van een instructievideo. Via een instructievideo kunt u gemakkelijk, stapsgewijs en duidelijk laten zien hoe de klant zelf de eenvoudige problemen oplost. Kijk voor meer info op onze pagina voor instructievideo.


Testimonial

Laat de klant de kracht van uw bedrijf duidelijk maken! Een testimonial is een korte video waarin uw gasten, klanten of gebruikers hun positieve ervaringen met uw bedrijf of product delen met de wereld. Op een persoonlijke en overtuigende manier worden de sterke punten van uw bedrijf of product in beeld gebracht. Ideaal om de opgebouwde ervaring en expertise van uw bedrijf of product pakkend over te brengen, en zo de twijfel bij nieuwe klanten weg te nemen! Kijk voor meer informatie op onze pagina voor testimonials.


Promotievideo

U wilt uw bedrijf, dienst of product op een verfrissende en pakkende manier aanprijzen? Alles is mogelijk met een op maat gemaakte promotievideo. Een promotievideo kan bijvoorbeeld inzoomen op een bepaald aspect van uw bedrijf of product, in plaats van het geheel te laten zien. Zo kunt u exact de gewenste boodschap naar buiten brengen. Cropped Media neemt altijd uitgebreid de tijd om met u rond de tafel te gaan zitten en de mogelijkheden te bespreken. Kijk voor meer informatie op de pagina voor promotievideo.


Wat voor videoproductie zoekt u?


Video is een belangrijk medium. Zowel offline als online biedt video de mogelijkheid om meteen iemands aandacht te grijpen én vast te houden. Zo kan video voor u en uw bedrijf veel betekenen. Het is niet voor niets dat video een steeds belangrijkere rol speelt in een succesvolle marketing strategie. Start nu en zet de kracht van video in voor uw bedrijf!Cropped Media is een video productie bedrijf gevestigd in Amersfoort, Utrecht, gespecialiseerd in videoproductie, bedrijfsfilms en marketingvideo’s. U kunt daarbij denken aan productvideo’s, commercials, testimonials en nog veel meer. Wij maken altijd een passende videoproductie voor uw bedrijf. Op deze pagina ziet u de verschillende video mogelijkheden die wij produceren.

Onze videoproducties

Ook een videoproductie op maat?

Wacht niet langer en laat de kracht van video nu voor u werken. Neem contact op met Cropped Media voor de mogelijkheden of een offerte op maat.