Waarom video?
Video is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het is een effectief medium en wordt steeds vaker ingezet om een boodschap kracht bij te zetten. Het is de perfecte toevoeging om het uiterste uit uw marketingcampagne te halen. Niet alleen weet een videoproductie uw boodschap meteen helder en duidelijk in beeld te brengen, maar bouwt u ook een persoonlijkere band op met de kijker! Video is breed inzetbaar. Vooral op het internet kan een video eindeloos ingezet worden om niet alleen uw boodschap te verspreiden, maar ook om uw vindbaarheid op het web te vergroten! Videomarketing en marketingvideo’s spelen tegenwoordig een grote rol in een succesvolle marketingstrategie. Meer informatie over de kracht van video in een SEO-strategie vindt u hier.
Verhoogde interesse

Een video weet direct de aandacht te trekken en vast te houden. Zo komt de boodschap die u wilt overbrengen beter aan. Men kijkt tegenwoordig liever een video dan dat ze een stuk tekst moeten doornemen. Dit resulteert in meer interesse voor uw product, bedrijf of dienst.

Verhoogde vindbaarheid

Het gebruik van video en videomarketing kan wonderen doen voor de online vindbaarheid van uw website. Niet alleen heeft een video grotere kans om hoog in de zoekresultaten te komen, ook uw website is beter vindbaar na de implementatie van ‘rich content’, ofwel video, en de creatie van verschillende backlinks na de inzet van video!

Deelbaarheid

Video is tegenwoordig gemakkelijk te delen op internet. Met één druk op de knop deelt een klant uw videoproductie naar zijn connecties. De video verschijnt dan rechtstreeks en afspeelbaar in zijn of haar sociale media kanaal zonder doorklikken. Daarbij genereert de verspreiding van die video bij iedere ‘share’ een extra link naar uw site! Vergroot uw bereik eenvoudig met een marketingvideo!


Branding

Video is de perfecte tool om online een sterk maar toch persoonlijk merk neer te zetten. U bouwt een persoonlijke band op met de kijker, en deze raakt vertrouwd met uw bedrijf als online aanwezigheid. Dit verhoogt het vertrouwen en de tegenwoordig zo belangrijke gun-factor. Zet een serie video’s in en verhef uw merk tot grote hoogte!

 Laat uw marketingmachine optimaal werken en zet de kracht van video nu in voor uw bedrijf!
Videomarketing werkt!

De voordelen op een rij

Verhoogde doorklikratio nieuwsbrief
96%
Betere vindbaarheid en zichtbaarheid na inzet (V)SEO
90%
Meer traffic tot
85%
Betere conversie tot
80%
Bredere inzetbaarheid
70%
Video percentage van totaal mobiel verkeer
50%
Gemiddeld meer inkomsten na inzet video
6%

Video is overal!


Video op mobiele apparaten

Een greep uit de mogelijkheden

Een sterk en helder merk met een bedrijfsfilm
Bedrijfsfilm | Uw bedrijf direct helder in beeld

Een bedrijfsfilm laat kort en krachtig zien wat uw bedrijf voor de kijker kan betekenen. Uw diensten, producten en bedrijfsidentiteit. U zet zo een sterk merk neer.

Evenementregistratie op video haalt het maximale uit uw evenement
Eventregistratie | Het maximale rendement uit uw evenement

Video helpt u maximaal gebruik te maken van uw feestelijke evenement. Zo kunt u lang na het evenement de video nog inzetten voor marketing of klantbinding.

Uw product meteen helder in beeld met een productvideo!
Productvideo | Uw product perfect belicht

Een video helpt uw product aan te prijzen. Een productvideo belicht alle aspecten van uw dienst of product die het uniek maken. Laat in één oogopslag zien waarom uw product beter is dan de concurrentie!


Alle mogelijkheden op een rij?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


Neem contact op met
Cropped Media


Bent u geïnteresseerd in een videoproductie op maat? Voor meer informatie kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met Cropped Media. Wij denken met u mee en zetten de mogelijkheden nogmaals op een rijtje speciaal toegespitst op uw project. Zo kunt u op uw gemak nogmaals alles doornemen. Wij helpen u altijd aan een compleet op maat gemaakte videoproductie voor een effectieve inzet!