Videoproductie Tilburg


Cropped Media is een videoproductiebedrijf met zijn wortels in Tilburg. In 2012 zijn wij begonnen met het produceren van verschillende video’s, zoals  bedrijfsfilms en productvideo’s vanuit het centrum van Tilburg. Later is Cropped Media verhuist naar het midden van het land, maar komen wij nog geregeld in  Brabant en de omgeving van Tilburg voor opnames van verschillende videoproducties. Dat is iets dat we graag blijven doen.

Video Tilburg Heuvel
Videoproductie Tilburg station

In de eerste jaren van videoproductiebedrijf Cropped Media hebben wij in Tilburg verschillende video’s kunnen produceren. Dit varieerde van vermakelijke video’s over Tilburg in de lente tot de serieuzere opdrachten ter promotie van verschillende Tilburgse bedrijven, waaronder bedrijven in de horeca, de agrarische sector en natuurlijk in de media.

Met gezonde tegenzin hebben wij later het middelpunt van Brabant verlaten, maar gaan wij nog altijd graag de verschillende uitdagingen aan die het Tilburgse bedrijfsleven ons te bieden heeft. Op een klein uurtje afstand is dat gelukkig ook goed te overzien. Begin voor meer informatie op onze videoproductie hoofdpagina.

Ook een videoproductie voor uw bedrijf uit Tilburg?

Geïnteresseerd in een videoproductie van Cropped Media?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!