Videoproductie Hilversum


Cropped Media is een videoproductiebedrijf op een steenworp afstand van Hilversum – het centrum van video voor Nederland. Wij zijn gevestigd in Amersfoort, op nog geen kwartier rijden van Hilversum. Wij helpen de hilversumse bedrijven graag met zich beter profileren met behulp van pakkende en effectieve videoproducties en de daarbijhorende videomarketing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijfsfilm of testimonials. Bent u op zoek naar een goede videoproductie in de omgeving van Hilversum? Wij helpen u graag verder!

hilversum-videoproductie
Videoproductie-hilversum

Hilversum is het media-centrum van Nederland en dus een perfecte locatie voor een videoproductie. Hilversum staat echter voornamelijk bekend om de grotere spelers van TV en films. Cropped Media kan echter ook de kleinere ondernemers die op zoek zijn naar een videoproductie helpen. Zo hebben wij speciaal voor kleinere ondernemers en ZZP-ers een betaalbaar en persoonlijk bedrijfsfilm-concept in leven geroepen: 90 Seconds Business View.

Bent u benieuwd naar de overige mogelijkheden binnen de wereld van videomarketing en videoproductie en gevestigd in de omgeving van Hilversum? Kijk dan voor meer informatie eens op onze videoproductie hoofdpagina.

Ook een videoproductie voor uw bedrijf uit Hilversum?

Geïnteresseerd in een videoproductie van Cropped Media?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!