Videoproductie Amsterdam

Cropped Media is een videoproductiebedrijf op een steenworp afstand van Amsterdam. Onze hoofdstad is een broedplaats van gevestigde en opstartende ondernemingen vol passie. Onze videoproducties weten die passie tot een hoger niveau te tillen en potentiële klanten te binden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan aan bedrijfsfilms en evenementregistratie ‘s op video. Bent u op zoek naar een passende videoproductie voor uw onderneming in Amsterdam? Dan zit u bij ons goed!

Videoproductie-amsterdam
amsterdam-videoproductie

Wij merken dat we steeds vaker aanvragen op het gebied van videoproductie krijgen uit Amsterdam. Wij zijn gelukkig dichtbij Amsterdam gevestigd en gaan dan ook graag aan de slag voor bedrijven uit die omgeving. Vaak zijn dit jonge en energieke bedrijven. Dit vertaalt zich uitstekend naar bewegend beeld!

Wij hebben in de omgeving van Amsterdam al verschillende ondernemingen kunnen helpen bij het opzetten van een videoproductie, waaronder bedrijven in de fitness en communicatie. Begin voor meer informatie op onze videoproductie hoofdpagina.

Ook een videoproductie voor uw bedrijf uit Amsterdam?

Geïnteresseerd in een videoproductie van Cropped Media?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!