Testimonial

Wat is een testimonial?

Een testimonial is een korte video waarin uw gasten, klanten of gebruikers hun positieve ervaringen met uw bedrijf of product delen met de wereld. Op een persoonlijke en overtuigende manier worden de sterke punten van uw bedrijf of product in beeld gebracht. De kijker krijgt ook meteen bevestiging van die punten, en weet hierdoor dat uw bedrijf succesvol zijn beloften waar maakt. Hierdoor groeit het vertrouwen van een potentiële klant en is de kans groter dat deze zaken met u wil doen.

Een testimonial is ideaal om de opgebouwde ervaring en expertise van uw bedrijf of product pakkend over te brengen, en zo de twijfel bij nieuwe klanten weg te nemen!
Verschillende testimonials

Een testimonial kan in vele vormen en maten voorkomen. Zo kunnen in één video een groot aantal sprekers aan het woord komen, of kunt u ervoor kiezen slechts één client voor de camera te zetten om zo een dieper op zijn of haar ervaringen met uw bedrijf of product in te kunnen gaan. Beiden vormen hebben buiten de hierboven genoemde voordelen ook de reguliere voordelen van een video voor uw bedrijf of product.


Gasten aan het woord

Alles is mogelijk

Met een testimonial kunt u alle kanten in. Zo kan er voor een interview op kantoor gekozen worden, maar is het ook mogelijk om de klant te laten vertellen over zijn ervaring terwijl hij uw product gebruikt.

Evenementregistratie - Tevreden klanten zijn het beste bewijs voor kwaliteit!

Uw bezoekers spreken boekdelen

Een evenement is pas geslaagd als de gasten het naar hun zin hadden. Een testimonial op een evenement kan uw tevreden klanten voor u laten spreken. Wat is er nou overtuigender dan tevreden gezichten?

Evenementregistratie - SEO

Vergroot uw online vindbaarheid

Een testimonial is niet alleen enorm breed inzetbaar, maar kan ook wonderen doen voor de online vindbaarheid van uw bedrijf. Een testimonial is dan ook perfect te combineren met een moderne online marketing-strategie.

Laat uw klanten spreken. Niets is zo overtuigend als een tevreden klant!

Ook een testimonial?

Voor meer informatie, de mogelijkheden of een offerte op maat kunt u direct contact opnemen met Cropped Media.