Promotievideo

Een promotievideo zet uw bedrijf in de schijnwerpers

Een bedrijf of product introduceren kan op vele manieren. Via internet en social media is het steeds makkelijker geworden om jouw boodschap naar buiten te brengen. Wilt u echter dat de klant echt naar uw product of bedrijf kijkt, denk dan eens aan een promotievideo!

Een promotievideo maakt in een korte tijdsspan duidelijk wat uw bedrijf of product voor de kijker kan betekenen. Op een persoonlijke manier wordt de kijker meegetrokken in de wereld van uw bedrijf en ziet meteen de pluspunten die uw bedrijf voor de kijker interessant maken.

Onderstaande video is een teaser van een promotievideo. Een korte versie puur en alleen om een tipje van de sluier op te lichten en zo de kijker te enthusiasmeren.

Reden voor een feestje? Combineer dat met een promotievideo!

Heeft u iets te vieren? Uw jubileum is de perfecte gelegenheid om uw bedrijf of dienst eens flink in het zonnetje te zetten. Misschien organiseert u al een evenement om uw festiviteit heen? Het is dan net zo gemakkelijk om tijdens zo’n evenement een cameraman uit te nodigen om alles vast te laten leggen. De promotievideo die daar uit voort komt kan nog jaren gebruikt worden voor bijvoorbeeld online marketing! 


Promotievideo - Alles is mogelijk

Maak meteen duidelijk wat u biedt

Een promotievideo kan de klant kort maar krachtig duidelijk maken waar u en uw bedrijf voor staan, en wat jullie voor de klant kunnen betekenen.

promotievideo-festiviteit

Reden voor een feestje?

Nodig een van onze cameramannen in om uw festiviteit op een aantrekkelijke wijze te laten vastleggen, en zo nog jaren kan genieten van effectief promotiemateriaal!

Promotievideo - SEO

Vergroot uw online vindbaarheid

Een promotievideo is niet alleen geweldig om uw klanten enthusiast te maken voor uw bedrijf, maar kan ook wonderen doen voor uw online vindbaarheid. Een promotievideo is dan ook perfect te combineren met een moderne online marketing-strategie.

Geef uw bedrijf vandaag nog een zet in de rug!

Ook een promotievideo voor een van uw diensten of uw bedrijf?

Voor meer informatie, de mogelijkheden of een offerte op maat kunt u direct contact opnemen met Cropped Media.