Evenementregistratie


Laat uw evenement langer voor u werken met video

U gaat uiteraard tot het uiterste tijdens het opzetten van een evenement voor uw cliënten.  Dat is dan ook tot in de puntjes verzorgt. U wilt een impressie achterlaten waar ze het nog tijden over gaan hebben en wat mensen over de streep weet te trekken om zaken met u te doen. Waarom zou u na die ene avond, dag of week die impressie verloren laten gaan? Met een sfeervolle evenementregistratie kunt u uw evenement blijven inzetten voor uw bedrijf. De video draait volledig om uw evenement en de boodschap die u destijds over wilde brengen.
Evenementregistratie – Een open dag

Een evenement wat uitermate geschikt is om op video vast te laten leggen is bijvoorbeeld een open dag. Op de dag zelf probeert u mensen enthusiast te maken over uw bedrijf of product. Via een video kunt u enthusiasme blijven generen al lang nadat de open dag geweest is. Een sfeerimpressie van een open dag kan ook gebruikt worden om meer mensen te trekken naar een volgende editie van de open dag.


Sfeerimpressie op video is breed inzetbaar

Heeft u iets te vieren, u wilt een netwerkbijeenkomst organiseren voor al uw zakenrelaties of wilt een nieuwe dienst of product onthullen? Een videoregistratie en sfeerimpressie van dit evenement is breed inzetbaar. Wat dacht u van een video op uw webpagina? Dat is natuurlijk slechts het begin! Een video is gemakkelijk wijd te verspreiden op het internet. Niet alleen kan een weergaven op YouTube, Vimeo of een andere videodienst uw vindbaarheid aanzienlijk verhogen, maar iedere verspreiding van uw product heeft direct en indirect gevolgen voor uw marketing. Wat dacht u bijvoorbeeld van de positieve werking op uw SEO-strategie die al die nieuwe ‘backlinks’ hebben?Gasten aan het woord

Alles is mogelijk

Met een evenemtregistratie kunt u alle kanten in. Zo kunt u bijvoorbeeld niet alleen het evenement in zijn geheel in beeld brengen, maar ook uw gasten aan het woord laten.
Evenementregistratie - Tevreden klanten zijn het beste bewijs voor kwaliteit!

Uw bezoekers spreken boekdelen

Een evenement is pas geslaagd als de gasten het naar hun zin hadden. Een sfeerimpressie op video kan uw tevreden klanten voor u laten spreken. Wat is er nou overtuigender dan tevreden gezichten?
Evenementregistratie - SEO

Vergroot uw online vindbaarheid

Een evenementregistratie maakt uw evenement niet alleen langer inzetbaar, maar kan ook wonderen doen voor de online vindbaarheid van uw bedrijf. Een evenementregistratie is dan ook perfect te combineren met een moderne online marketing-strategie.

Benut de kracht van uw evenement tot zijn uiterste!

Ook een sfeerimpressie op video voor uw evenement?

Voor meer informatie, de mogelijkheden of een offerte op maat kunt u direct contact opnemen met Cropped Media.