persoonlijke bedrijfsfilm

Video-marketing betaalbaar met de korte bedrijfsfilms van 90 Seconds Business View

Jeroen Cropped Media Blog Leave a Comment

90 Seconds Business ViewVideo is tegenwoordig een belangrijk deel van online marketing. Zowel Google als Facebook geeft de voorkeur aan video en YouTube is ’s werelds een-na-grootste zoekmachine. Een korte bedrijfsfilm op uw website en sociale kanalen is dan ook belangrijk. Om het overzichtelijk en betaalbaar te houden introduceert Cropped Media het 90 Seconds Business View concept. Korte bedrijfsfilms met een persoonlijk randje. Makkelijk, snel en effectief!

Bedrijfsfilms zijn vaak grote ondernemingen. Het idee is natuurlijk dat je een bedrijfsfilm nog jaren na opname kan inzetten voor een breed scala aan promotiedoeleinden. Dat is natuurlijk ook zo, maar voor veel (kleine) bedrijven zijn de kosten voor een dusdanige productie te hoog. Voor de bedrijven die zich het wel kunnen veroorloven is een bedrijfsfilm ook niet altijd de oplossing. Wij horen vaak dat een reeds bestaande bedrijfsfilm als te zakelijk, te lang en te onpersoonlijk ervaren wordt. Vooral die persoonlijke ‘touch’ lijkt vaak te missen.

De korte bedrijfsfilms van 90 Seconds Business View pakken het anders aan. Omdat wij de video’s conceptueel benaderen komen veel kosten te vervallen. Zo wordt het inzetten van een bedrijfsfilm voor iedereen toegankelijk.

Bedrijfsfilm opnemenOver de lengte van de video’s is goed nagedacht. Met 90 seconden zit 90SBV precies voor het moment waar kijkers hun interesse beginnen te verliezen, maar is er nog wel de tijd om de boodschap helder over te brengen.

De bedrijfsfilms worden persoonlijker door de mensen zelf aan het woord te laten. Het verhaal dat gecreëerd wordt aan de hand van een interview fungeert als rode draad van de video. Hier worden passende beelden bij gezocht, niet andersom.

Het resultaat is een persoonlijke, duidelijke en effectieve bedrijfsfilm die ideaal in te zetten is op bijvoorbeeld een website of social media kanalen.

Meer informatie vindt u op 90 Seconds Business View

Cropped Media is ook aan bod gekomen. Zie de video hieronder voor onze korte bedrijfsfilm!

Deel de kennis!