Woonvideo - verkoop uw huis snel met video

Verkoop uw woning sneller met een woningvideo van Cropped Media

Jeroen Cropped Media Blog Leave a Comment

Cropped Media helpt u bij de verkoop van uw huis met een online woningfilm

Cropped Media gaat de woningmarkt betreden. Na onze diensten aan te beiden aan het bedrijfsleven voor bedrijfsfilms en promotievideo’s gaat Cropped Media nu ook videodiensten aanbieden aan de woningverkoper. Omdat de huizenmarkt in een moeilijke tijd zit en woningen steeds langer te koop staan is er meer vraag naar effectieve mogelijkheden om een te koop staande woning onder de aandacht te brengen. Wij zijn er van overtuigd, net als bijvoorbeeld Funda, dat een video enorm kan helpen bij de verkoop van uw huis.

Om deze nieuwe dienst uit te leggen hebben we een nieuwe pagina opgezet speciaal voor onze toekomstige woonvideo’s. De pagina is nog in aanbouw en er missen nog enkele belangrijke onderdelen, waaronder voorbeeldmateriaal (dat is ondertussen toegevoegd). Dit wordt echter op korte termijn toegevoegd aan de pagina.

Cropped Media neemt al wel aanmeldingen aan. Wilt u snel, effectief en origineel uw woning verkopen? Neem dan eens een kijkje op onze woonvideo-pagina voor de voordelen, of neem rechtstreeks contact met ons op om uw woonvideo zo snel mogelijk te kunnen realiseren.