Video productie Tilburg

Nu 10% lente-korting op uw videoproductie op maat!

Jeroen Cropped Media Blog Leave a Comment

De lente is officieel al een paar dagen van start gegaan, maar vandaag liet de zon zich pas echt zien. De temperatuur moet het nog even doorkrijgen, maar vanaf volgende week zitten we (hopelijk) volop in de lente! Dit is niet alleen erg prettig voor het dagelijks leven, maar dit is ook ideaal voor het filmen van mooie videobeelden! De warme zon geeft de videobeelden net wat meer sfeer en zorgt dat alles er aantrekkelijker uit komt te zien. Om die reden is Cropped Media vandaag Tilburg in getrokken om de eerste zonnestralen van de lente op de gevoelige plaat vast te leggen.

Aantrekkelijke sfeerimpressie op film of bedrijfsvideo?

Die heerlijke lentezon is natuurlijk niet alleen voor ons videoproductiebedrijf een pluspunt, maar u kunt daar óók van profiteren. Heeft u bijvoorbeeld een horecagelegenheid en wilt u de mensen laten zien hoe gezellig een terrasje in de zon bij u kan zijn? Een sfeerimpressie op video is daar uitermate geschikt voor, vooral nu de zon begint te schijnen!

Handelt u in bloemen en u wilt uw producten de nodige zet in de rug geven door middel van videomarketing? Het zonnige weer laat alles net wat mooier uitkomen en uw bloemen lijken te stralen!

Video productie met korting!

Wij zijn bij Cropped Media zó blij met de aankomende lente dat we dat graag met u willen vieren! Daarom geven we iedereen die in april een video aanvraagt 10% korting*!

Wacht niet langer en benut de kracht van video!

Laat video voor u en uw bedrijf werken en vraag nu naar de mogelijkheden via ons contactformulier!

*Prijzen zijn afhankelijk van de productie – u krijgt 10% korting over de eindfactuur
Niet in combinatie met andere acties