Sachtler Ace videostatief

Kwaliteit verhogen in onze films

Jeroen Cropped Media Blog Leave a Comment

Sinds Cropped Media verhuist is naar het Amersfoort, het absolute midden van Nederland, hebben we niet stil gezeten. Vooral achter de schermen is er veel werk verricht. Als we film en video gaan produceren in een nieuwe stad, dan moeten we dat natuurlijk ook meteen goed doen. Om de kwaliteit van onze video’s te verhogen hebben we buiten training en kennisverbreding ook een aantal nieuwe stukken apparatuur aangeschaft. Het meeste is nog onderweg, maar ik kan alvast verklappen dat ons videoproductie team een stuk flexibeler gaat worden met de juiste apparatuur bij de hand.

Manfrotto MVM500A Fluid Video Monopod

Manfrotto MVM500A Fluid Video Monopod

Zo hebben we bijvoorbeeld tegenwoordig niet alleen een zeer solide statief om prachtige, vooraf bedachte shots van bijvoorbeeld producten in een ‘corporate video’ te realiseren, maar hebben we ook een speciaal voor film ontwikkelde monopod aangeschaft. Dit eenbenige statief zorgt dat we snel kunnen schakelen en zo altijd een hoge kwaliteit video kunnen verzorgen. Juist als de actie op meerdere plekken tegelijk plaats vind is het snel kunnen schakelen van enorm belang. Met deze nieuwe uitrusting is het filmen van evenementen, beurzen of open dagen een stuk dynamischer geworden.

H4n audiorecorder voor video

H4n audiorecorder voor video

Ook zijn er grote stappen genomen op het gebied van audiokwaliteit. Met de aanschaf van een professionele ‘audio-recorder’ hebben we voortaan de mogelijkheid om meerdere, hoge kwaliteit microfoons aan te sluiten op onze apparatuur. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en is bijvoorbeeld perfect geschikt voor het opnemen van bedrijfspresentaties met meerdere sprekers.

Bij Cropped Media videoproductie Amersfoort zitten we niet stil en we hopen uw bedrijf binnenkort te mogen versterken met een effectieve marketing video. Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact met ons op via het contactformulier.