Zomerse video

Het seizoen is weer begonnen!

Jeroen Cropped Media Blog Leave a Comment

Zomerse videoIedereen heeft het ondertussen wel gemerkt: De zon is terug in Nederland! Ideaal weer om jouw bedrijf of product eens goed in het zonnetje te zetten. De zon maakt het buiten werken niet alleen een stuk aangenamer, maar zorgt er ook voor dat de uiteindelijke video er een stuk vrolijker en aantrekkelijker uit komt te zien. Perfect om ook nog in de koude en donkere wintermaanden in te zetten.Tesle-coil-tueCropped Media heeft sinds het begin van het goede weer niet stilgezeten en maakt zich op om
flink aan de slag te gaan zolang de zon in ons land is. Zo hebben we vorige week de jaarlijkse open dag van de Technische Universiteit mogen bijwonen. Het weer zat geweldig mee, en al waren sommige onderdelen verstopt in de diepste kelders van de universiteit hebben toch genoeg mensen kunnen genieten van het mooie weer – en dat zie je aan de beelden!

Bent u ook geïnteresseerd in een videoproductie op maat voor u, uw bedrijf, uw dienst of uw buurman? Wacht dan niet tot de zomer weer voorbij is maar neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier voor de mogelijkheden en een offerte op maat!

Deel dit bericht