Video op mobiele apparaten

We hebben een nieuwe site!

Jeroen Cropped Media Blog Leave a Comment

Het heeft even geduurd, maar het is zover. Cropped Media videoproducties Amersfoort heeft zijn oude, donkere (maar niet geheel onaardige) website verruild voor een nieuw, fris, licht model. De nieuwe site is helemaal klaar voor de toekomst. Zo is hij 100% responsive, en zou op ieder formaat beeldscherm, dus ook mobiele apparaten, optimaal te bekijken moeten zijn. Verder is de site overzichtelijker geworden. Dit betekend dat de focus nu meer ligt op het verschaffen van nuttige informatie voor onze bezoekers, in plaats van het showen van onze video’s.

Video stond op onze oude website centraal, en hoewel we als videoproductiebedrijf nog altijd onze video graag willen laten zien, zijn die nu te vinden in ons portfolio. Gebruikers met een computer worden echter nog altijd welkom geheten met een kleine videobanner. Dit bestand is echter slechts 1MB en zou dus weinig invloed moeten hebben op de laadtijd van onze website. Om mobiele gebruikers tegemoet te komen is de video voor hen standaard uitgeschakeld.

Er zijn nog wel wat kleinigheden die niet helemaal werken zoals het hoort. Ook staan er her en der nog verschillende spelfouten op site. Die gaan we gelijdelijk weghalen. Een voorbeeld van iets wat niet ‘altijd’ werkt is de videobanner. Hier is blijkbaar een probleem mee voor gebruikers van Internet Explorer. Maakt u gebruik van Internet Explorer, laat ons dan a.u.b. weten hoe de videobanner er voor u uitziet! Vermeld wel even uw versie van IE erbij.

We willen u allemaal verzoeken om eens rustig een kijkje te nemen op de vernieuwde website van dit videoproductie-bedrijf. Laat ons vooral ook weten wat u ervan vindt! Alle feedback is meer dan welkom.