Eerste hulp bij ondernemen

E.H.B.O. – Eerste Hulp Bij Ondernemen

Jeroen Cropped Media Blog Leave a Comment

EHBO voor ZZPersU bent zelfstandig ondernemer of ZZP-er en u zit met vragen over uw bedrijf, uw marketing, uw website of wat dan ook. Waar gaat u met die vragen heen? Online is veel te vinden, maar zou het niet fijn zijn om ook gewoon eens face-to-face met een expert te kunnen spreken? In Amersfoort hebben we nu de oplossing!

Aanstaande vrijdag organiseren verschillende Amersfoortse ZZP-ers de eerste editie van E.H.B.O., of wel Eerste Hulp Bij Ondernemen. Het idee is dat zelfstandige ondernemers vrijblijvend langs kunnen komen bij Meet & Discover in Amersfoort en gratis kunnen aanschuiven bij een expert naar keuze.  In het gesprek dat volgt van maximaal 30 minuten kunnen zij vragen stellen over hun bedrijf.

U kunt aanschuiven bij wie u wilt. Ook kunt u bij meerdere experts aanschuiven. Na afloop bepaalt u zelf wat/of u wilt betalen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld ook denken aan een wederdienst als een vermelding op social media.

Cropped Media Videoproductie vierkantCropped Media schuift aan als expert op het gebied van video en video-marketing. U kunt bij ons vragen kwijt over hoe u zelf kunt beginnen met video, maar ook hoe u video zo effectief mogelijk online inzet, welke diensten u het best kunt gebruiken en hoe uw video beter vindbaar wordt op het internet.

Buiten video en videomarketing zijn er ook experts aanwezig op het gebied van acquisitie, sales, websites, huisstijlen, PR, communicatie, online marketing, presenteren en een ondernemerscoach.

U bent van harte welkom op 6 maart binnen te lopen bij Meet & Discover aan de stadsring in Amersfoort, of de week daarop op 13 maart bij Seats2Meet op het centraal station van Amersfoort. Mocht u van te voren al weten te komen dan wordt een inschrijving enorm op prijs gesteld. Dit kan via inschrijven 6 maart, of via inschrijven 13 maart.