Cropped Media is verhuisd naar Amersfoort

Cropped Media is verhuisd!

Jeroen Cropped Media Blog Leave a Comment

Net als de eigenaar van Cropped Media videoproducties is ook het bedrijf nu officieel verhuisd. Cropped Media is begonnen in de geweldige stad Tilburg, maar gaat vanaf nu zijn werkzaamheden voortzetten in Amersfoort. Amersfoort is mooi centraal gelegen en biedt veel ruimte voor de toekomst.

Voor al onze contacten in Brabant; niet getreurd! Daar al het videomontage werk vanaf kantoor wordt verricht, verandert er eigenlijk weinig. Voor nieuwe shoots geldt wel dat de reistijd die we moeten maken wat langer is, maar dat hebben we graag voor jullie over.

Voor nieuwe klanten heeft dit ook positieve effecten omdat wij vanuit Amersfoort gemakkelijk een groot gedeelte van Nederland kunnen dekken. Dit betekent dat we dus niet alleen maar in Brabant en omstreken opereren, maar dat we dus ook videoproductie kunnen verzorgen in steden als Amersfoort, Utrecht, Hilversum, Almere, Amsterdam en bijvoorbeeld Arnhem!

Wij hebben enorm veel zin om mooie videoproducties voor Amersfoort en omstreken te gaan maken en we hopen dat jullie ons daarvoor weten te vinden!