Project-video agrarische beurs Venray

Cropped Media gaat vooruit!

Jeroen Cropped Media Blog Leave a Comment

Sinds de lancering van Cropped Media is er op dit blog niets meer bijgekomen, maar dat betekend niet dat we stil hebben gezeten! We zijn enorm druk geweest met het opzetten van de basis voor Cropped Media. Denk hierbij aan verzekeringen afsluiten en zaken regelen met de belastingdienst bijvoorbeeld. Niet de spannendste zaken. Gelukkig is dat natuurlijk niet het enige! Zo hebben we in de tussentijd de eerste ronde aan video’s af kunnen leveren aan een van onze cliënten! Een groot moment voor ons natuurlijk, en spannend! Gelukkig zijn alle video’s voor de deadline aangeleverd en was de cliënt helemaal tevreden. Zo tevreden zelfs, dat er gelijk een nieuwe opdracht is aangevraagd voor meerdere producties! Niet slecht!

Buiten de eerste paar video’s hebben we ook een paar leuke, maar niet al te serieuze promotievideo’s kunnen draaien. Deze zijn uiteraard te bezichtigen op deze website. Kijk bijvoorbeeld eens in ons portfolio!

Verder hebben we nieuwe apparatuur aangeschaft. Vooral op audiogebied is Cropped Media snel vooruit gegaan. Video’s in de toekomst zullen allemaal opgenomen worden met behulp van onze nieuwe microfonen. Kijk voor de laatste toevoegingen aan onze apparatuur eens hier!

Als het goed is komt de komende ronde nieuwe investeringen er snel aan, en krijgen we flink wat nieuwe speeltjes om ons mee te vermaken. Wij hebben er zin in!

Nu snel door naar de volgende video producties!