De ideale lengte van video

90 seconden – De ideale lengte voor uw video!

Jeroen Cropped Media Blog Leave a Comment

Video lengteDat een videoproductie een positief effect heeft op uw marketing en online vindbaarheid is tegenwoordig algemeen bekend. Hoe je een pakkende video maakt en deze inzet is echter niet altijd even duidelijk. Natuurlijk verschilt hoe lang een video moet zijn met het uiteindelijke doel van de video. Zo kan een instructievideo van een ingewikkeld concept langer duren dan een korte flitsende promotievideo. Maar wat is nu eigenlijk de ideale lengte voor uw video?

Wij hebben bij Cropped Media gemerkt dat 90 seconden precies de juiste balans weet te vinden tussen kort en bondig zijn, maar toch genoeg tijd hebben om je boodschap over te brengen. Is je video te lang dan loop je de kans dat mensen halverwege je video wegklikken, of er zelfs helemaal niet aan beginnen! Is je video te kort dan kan het zomaar zo zijn dat de kijker na het kijken van de video nog zit opgescheept met allerlei vragen. 90 Seconden is in de regel meer dan genoeg om jouw boodschap helder over te brengen, maar de kijker niet lastig te vallen met minuten aan video. Kort, helder en effectief!

90 Seconds Business ViewCropped Media heeft speciaal voor de 90 seconden video een nieuw concept in het leven geroepen: 90 Seconds Business View. 90SBV zijn video’s van ongeveer 90 seconden waarin een bedrijf, zzp-er of persoon zichzelf en zijn diensten introduceert aan de kijker. Deze video’s van 90 seconden zijn niet alleen ideaal voor op bijvoorbeeld uw website, maar ook perfect te delen op social media. Ook worden deze video’s opgenomen op onze website en YouTube kanalen. Niet alleen zorgt deze verspreiding van uw video voor een betere (online) vindbaarheid, maar door het combineren van de video’s binnen één website en kanaal bundelen we onze krachten en vergroten zo het effect van de video’s. Samen staan we sterk!

Het standaard concept van 90 Seconds Business View houdt de mogelijkheden, de uitvoering, de levering en de prijs overzichtelijk, snel en gemakkelijk. Ideaal voor de drukke ondernemer!

Bent u geïnteresseerd in een video van 90 seconden voor uw bedrijf? Wilt u meer weten over de kracht van 90 Seconds Business View? Kijk dan op onze pagina van 90 Seconds Business View of neem direct contact met ons op via ons contactformulier.

Deel de kennis!