Bedrijfsfilm

Uw Bedrijfsfilm – Waar staat uw bedrijf voor?

Een bedrijfsfilm is dè kans voor uw bedrijf om kort en krachtig te laten zien waar het voor staat en wat het doet. Een goede bedrijfsfilm weet de kijker te boeien en vast te pakken. De kernboodschap die het bedrijf wil overdragen staat altijd centraal. De kijker weet in één keer wat uw bedrijf voor hem kan betekenen.

Effectief de boodschap overbrengen

Het eerste wat van belang is om een effectieve bedrijfsfilm te maken is het vaststellen van de kernboodschap. Hiervoor gaan wij graag met u om de tafel zitten om u en uw bedrijf beter te leren kennen. Zodra wij kunnen vertellen wat u als bedrijf doet en wat daarin de kernboodschap is vinden wij dat we pas aan de slag kunnen met het maken van de bedrijfsfilm zelf.Wat voor soort bedrijfsfilm zoekt u?

Bedrijfsfilms zijn er in alle soorten en maten. Vaak wordt er voor gekozen een klassieke benadering te gebruiken voor een bedrijfsfilm. Hierin stelt het bedrijf zich kort voor onder begeleiding van bijvoorbeeld beelden van het productieproces. Een klassieke bedrijfsfilm is helder, to-the-point en informatief. Ook kan er gekozen worden voor een andere aanpak. Zo kan bijvoorbeeld een verhalende bedrijfsfilm een betere optie zijn voor uw bedrijf. Hierin wordt er meer gebruik gemaakt van beelden die inspelen op een emotie. Zo kunt u bijvoorbeeld in een korte film het ontstaan van het bedrijf naar voren brengen. Een ding is zeker, ondanks de groei door de jaren heen zijn uw kernwaarden nog altijd hetzelfde gebleven. Dit soort video’s scheppen een emotionelere band met de kijker en kan er toe lijden dat u betrouwbaarder over komt.


Bedrijfsfilm – Het totaalpakket

Wij leveren u altijd een totaalpakket. Natuurlijk hoort daar het filmen en monteren van de beelden bij, maar er is nog zoveel meer mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een geanimeerd logo, muziek of een voice-over om uw bedrijfsfilm helemaal tot leven te laten komen. Wij nemen uitgebreid de tijd om er samen achter te komen hoe u uw bedrijfsfilm wil laten maken, wat uw wensen zijn in een bedrijfsfilm en gaan met het oog op die wensen aan de slag.

Een bedrijfsfilm is breed inzetbaar

Een afgeronde bedrijfsfilm is breed inzetbaar. Niet alleen kan een bedrijfsfilm op uw website pronken, maar ook de social-media kanalen kunnen diepgaand ingezet worden om met deze video uw bedrijf te promoten. De mogelijkheden houden daar echter niet op, want een video is op internet vrijwel eindeloos te verspreiden. Denk daarbij aan YouTube, Vimeo en talloze andere mogelijkheden. Dit kan wonderen doen voor uw online vindbaarheid en SEO-strategie!


Alternatief – Een persoonlijke, korte bedrijfsfilm van 90 Seconds Business View

Bent u op zoek naar een persoonlijkere bedrijfsfilm in een compact maar effectief jasje? Dan is 90 Seconds Business View mogelijk iets voor uw bedrijf. In 90 seconden brengen wij zowel uw bedrijf als uw boodschap en de persoon daarachter in beeld via een vast format. Snel, helder en effectief! Kijk voor meer informatie op de pagina van 90 Seconds Business View.Bedrijfsfilm

Alles is mogelijk

Met een bedrijfsfilm kunt u alle kanten in. Zo is het mogelijk om alle aspecten van uw bedrijf te laten zien, maar kunt u ook inzoomen op slechts één onderdeel van uw bedrijf – bijvoorbeeld wat er op uw hoofdkantoor zoal gebeurt.
Bedrijfsfilm - uw boodschap altijd centraal

Uw boodschap altijd centraal

Een bedrijfsfilm op maat geeft u de gelegenheid om de kern van uw boodschap helder en effectief over te brengen op de kijker. Tijdens het gehele proces van het produceren van de bedrijfsfilm staat uw boodschap dan ook altijd centraal.
Bedrijfsfilm-SEO

Vergroot uw online vindbaarheid

Een bedrijfsfilm maakt niet alleen meteen duidelijk waar u en uw bedrijf voor staat, maar kan ook wonderen doen voor de online vindbaarheid van uw bedrijf. Een bedrijfsfilm is dan ook perfect te combineren met een moderne online marketing-strategie.

Benut de kracht van video voor uw bedrijf nu!

Ook een bedrijfsfilm laten maken voor uw bedrijf?

Voor meer informatie, de mogelijkheden of een offerte op maat kunt u direct contact opnemen met Cropped Media.