Cropped Media – Over ons


Cropped Media is in het leven geroepen door Jeroen Rommelaars om een leegte te vullen tussen de vraag naar betaalbare video en de hoge kosten die videoproductiebedrijven vaak rekenen voor hun diensten. Wij bieden dezelfde kwaliteit, maar voor vaak veel lagere tarieven.

Dit realiseren wij vooral door kleinschalig te werk te gaan. Ons vast team bestaat uit één persoon, die waar nodig ondersteuning krijgt uit ons netwerk. Er is geen marketing-team dat 24/7 op zoek is naar nieuwe opdrachten of een luxe kantoorpand dat iedere maand betaalt moet worden en dat scheelt veel kosten. Ook alle apparatuur is in eigen beheer, zoals camera’s, verlichting en rendercomputers. Dit betekend dat voor 99% van onze opdrachten geen extra apparatuur gehuurd hoeft te worden. Ook dit merkt u op een positieve manier op de uiteindelijke factuur

Een bijkomend voordeel van deze aanpak is dat de lijntjes tussen u en ons altijd kort zijn. Dat resulteerd in een flexibele werkverhouding en het snel kunnen schakelen mochten de omstandigheden of de wensen van een opdracht veranderen.

Wij geloven sterk in deze aanpak en de bedrijven waar wij tot nu toe mee hebben mogen samenwerken zijn hier stuk voor stuk erg over te spreken. Als u ook op zoek bent naar een leuke en effectieve videoproductie voor uw bedrijf maar u vindt de kosten te hoog dan gaan wij graag de conversatie met u aan om de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. U vindt de benodigde contactinformatie hier, of onder het kopje ‘contact’ bovenaan de pagina.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Rommelaars
Cropped Media