Instructievideo


Instructievideo – Snel aan de slag

Een instructievideo is een duidelijke en beknopte handleiding van uw product op video. Een instructievideo loopt uw klant stap voor stap door de mogelijkheden van uw product en helpt bij de in gebruikname daarvan. De klant kan zo snel en gemakkelijk aan de slag met zijn nieuwe aankoop. Een instructievideo zal de werkdruk van de klantenservice verlagen zodat zij zich kunnen richten op de gecompliceerdere problemen. Klanten hoeven zo minder lang te wachten en kunnen sneller aan de slag met hun nieuwe aankoop!Het product in gebruik nemen

Een product kan geweldig werken, als het eenmaal operationeel is. Het installeren of werkend krijgen van een product kan soms nog welleens voor problemen zorgen. Een instructievideo leveren bij het product is een effectieve manier om uw klant sneller met uw product aan de gang te krijgen. Dit betekend dat u geen monteurs meer op relatief eenvoudige problemen hoeft af te sturen en uw klant kan sneller aan de slag met zijn nieuwe aankoop. Dit is voor beide partijen een goede oplossing.

Eenvoudige problemen snel oplossen met video

Is uw klant al lang en breed bekend met het product, maar komt er een nieuwe versie uit, of wordt er een nieuwe module aan het apparaat toegevoegd, dan kan het voor de klant goed van pas komen om de nieuwe functies en mogelijkheden gemakkelijk op zijn eigen tempo tot zich te kunnen nemen. Een instructievideo kan daarom ook geheel gericht zijn op nieuwe functies van een al bestaand product. De klant kan zo gemakkelijk de nieuwe info tot zich nemen, en mocht het te snel gaan dan kan de video gewoon nogmaals bekeken worden.


instructievideo - het probleem in beeld

Het probleem meteen in beeld

Een instructievideo kan een probleem duidelijk in beeld brengen. Iets wat via de telefoon vaak lastig uit te leggen is kan met beeld meteen duidelijk worden!

Instructievideo - Laat zien hoe het moet!

Uw product optimaal gebruikt

Producten worden niet altijd op de juiste manier gebruikt. Dit kan onnodig leiden tot klachten en ontevreden klanten. Laat uw klant precies zien hoe het moet met een heldere instructievideo!

Instructievideo - Tevreden klanten

Tevreden klanten

Het aanbieden van oplossingen waar de klant zelf mee aan de slag kan levert vaak meer tevredenheid op bij uw klanten. Zo hoeft de klant niet voor elke kleinigheid u te bellen en te wachten op een monteur.

Uw klanten sneller aan het werk met een instructievideo!

Ook een instructievideo voor een van uw producten?

Voor meer informatie, de mogelijkheden of een offerte op maat kunt u direct contact opnemen met Cropped Media.